Pitopalvelu
Paikallisista herkuista keittiömme uumenissa valmistuvat tarjottavat esimerkiksi sukujuhliin, syntymäpäiville, häihin, kokouksiin, saunailtoihin, pikkujouluihin...
Marjat, sienet sekä muut metsän antimet ja kalat saapuvat pöytiin isännän ja emännän omien käsien kautta. Rieskat ja muut lämpimäiset leivotaan Tilausravintola Huilingin uunissa.
Toimitamme ateriat haluamaanne paikkaan ja tarvittaessa hoidamme myös tarjoilut astiastoineen. Lisäksi toimitamme ruokaa myös maastoon.
Talon erikoisuus poronfilettä ja duche-perunoita
Catering tiedustelut: Tellervo, 0400 284 722.
Alla muutamia suosituimpia vaihtoehtoja, joista valmistamme tarjottavat asiakkaiden toiveiden mukaisesti
Alkuruokia
- Sieni-, poro- tai juustokeitto
- Kala-, leikkele- tai salaattilautanen
Pääruokia
- Poronkäristys
- Poronfilettä talon tapaan
- Loimu- tai uunilohi
- Siikaa talon tapaan
- Kiusaukset (poro, kinkku, kala)
- Lapinukon keitto
- Kalakeitto (lohi, siika, muikku)
Jälkiruokia
- Oman metsän marjat
- Marjakiisseli (hilla, karpalo, puolukka)
- Loimutettu leipäjuusto hillolla
Muita vaihtoehtoja
- Voileipäkakut (liha, kala)
- Täytekakut
- Piirakat (suolaiset, makeat)
- Salaatit